En kommentar på nettsamfunnet Reddit er nå innlemmet i 2020-utgaven av Guinness rekordbok, melder Business Insider.

Electronic Arts (EA), en av verdens  største spillprodusenter, gir ut spill som FIFA, Battlefield og Need for Speed. Nå har en kommentar postet av selskapet gjort spillerne rasende. 

Det var i november 2017 en Reddit-bruker inviterte til diskusjon om hvorfor det kostet 80 amerikanske dollar, omtrent 715 norske kroner, å bruke karakteren Darth Vader i spillet Star Wars Battlefront 2. 

EA sitt eget «community team» valgte å selv svare brukeren. De startet med å si at meningen bak mikrotransaksjonene er å gi spillere en følelse av stolthet når de får tilgang til «ulike helter».

Svaret ble ikke tatt godt imot.

En bruker skrev «That's rich. Just be honest», mens en annen skrev «That’s a shit response». En lurte på hvorfor karakterer som Luke Skywalker og Darth Vader er låst i et Star Wars-spill. 

I løpet av 10 timer hadde EA sitt svar blitt nedstemt 40.000 ganger. Reddit lar nemlig sine 330 millioner brukere stemme kommentarer opp eller ned. Nå har kommentaren fått 667.817 tomler ned og er med det Reddit, og antageligvis internetts, minst likte kommentar.

Her kan du se rekorden i Guinness rekordbok sin 2020-utgave.

Made it to the Guinness book of world records, 2020 from r/StarWars