Ved slutten av 2017 ble Caspar Wildhagen hentet fra Penetrace for å etablere og lede Annalect i Norge. Nå teller Annalect ni mennesker og nå styrker de teamet ytterligere med ansettelsen av Hanna Sandström. 

Sandström har de to siste årene jobbet med analyse i Mediacom og går nå inn i teamet hos Annalect som jobber med strategisk markedsinnsikt. Annalect har bygget opp tre team som jobber med fagområdene salgsmodellering, innsikt, og teknologi.

- Dette har jeg gledet meg til lenge. Annalect fremstår som et veldig spennende og innovativt analysemiljø, og vi fikk umiddelbar kjemi, sier Sandström.

Sandström vil ha en sentral rolle for Annalect sine direktekunder, så vel som Coop, Orkla og Color Line og andre kunder av Omnicom Media Group.

- Vi er veldig heldige som har fått Sandström med på teamet. Sandström har en profil som passer perfekt hos oss, og kommer med viktig grunnkompetanse fra hennes tid i Mediacom. Nå gleder vi oss til å lære henne mer om Annalect og hvordan vi jobber, sier Wilhagen. 

Annalect ble i fjor valgt som hovedleverandør av modellering for alle Coop sine kjeder, og Wildhagen mener bransjen bare har sett startet på veksten innen dette fagområdet. I 2020 er det imidlertid innsiktsteamet som styrkes først med ansettelsen av Sandström innsiktskonsulent.

Les også Caspar Wilhagens kommentar: - Er vi i 1984?