Remarkable lanserte sitt digitale skrivebrett i 2017. I fjor kunne de fortelle at de har solgt produkter for mer enn en halv milliard kroner, og hentet inn 135 millioner kroner fra det amerikanske investeringsselskapet Spark Capital.

Nå øker de bemanningen i markedsavdelingen med Erlend Ramm, Sondre Dyvik, Sean Melrose-Aukema, Hans Marius Midtgarden og Susann Daljord.

Avdelingen består nå av 15 heltidsansatte.

- Dette er mennesker som er topptalenter i sine respektive fagfelt og passer godt inn i vår kultur. Vi er glade for at de har valgt å bli med på laget, sier Henrik Gustav Faller, som er kommunikasjonsdirektør i Remarkable.

Erlend Ramm kommer fra stilling som nordisk produktsjef i Elkjøp. Han er ansatt som Retail Manager og vil være bindeleddet mellom internasjonale butikkjeder og Remarkable.

Sondre Dyvik er ansatt som webutvikler. Han har tidligere jobbet som konsulent med analyse og utvikling Knowit.

Sean Melrose-Aukema er ansatt som tekstforfatter. Han har erfaring fra store og små selskaper i Australia og Norge. 

Hans Marius Midtgarden starter som visual designer. Han kommer fra byrået Square, hvor han jobbet med å lage pakningsdesign og produktserier til retail og hotellbransjen. Han ble hentet til laget etter et konsulentoppdrag hos Remarkable.

- Det er flere grunner til at jeg valgte å bli i Remarkable. Selskapet har sterke grunnverdier og en filosofi som jeg kjenner meg igjen i; å hjelpe andre å fokusere i en verden full av forstyrrelser. Kollegene mine er herlige mennesker. Her er det stort engasjement og entusiasme i en travel hverdag, og friske ideer blir alltid godt mottatt, sier Midtgarden.

Susann Daljord har en bachelor i fashion photography fra Southampton Solent University. Før hun kom til Remarkable jobbet hun flere år som fotograf og innholdsprodusent. 

- For meg er Remarkable drømmejobben. Her får jeg stadig nye utfordringer, innen alt fra foto, video, animasjon eller grafisk produksjon. Å få jobbe på tvers av avdelinger med så mange dyktige folk er virkelig inspirerende, sier Daljord.