De fire nye seniordesignerne i Forte Digital er Ib Samulski, Heidi Wilhelmsen, Tea Eskeland og Rebecca Clements.

- Jeg syns vi har gjort noen skikkelige skup med de fire nye designerne våre, sier Cathrine Donberg, leder for grafiskd esign i Forte Digital.

- Våre kunder etterspør strategisk design og kundesentrisk tilnærming og da gjelder det å ha på plass de beste designerne for å skape verdi for våre kunder.

Digitalbyrået ble etablert høsten 2017 og teller nå 90 ansatte, inkludert 15 designere. Teamene fra Forte sitter ute hos kundene og bygger digitale produkter og tjenester, samt digital infrastruktur som selskapet kaller digital tjenesteplattform. I 2019 kjøpte dagligvarekonsernet Norgesgruppen seg inn i Forte Digital.

Heidi Wilhelmsen har over 16 års byråerfaring fra Scandinavian Design Group, Anti og Bleed.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av designmiljøet i Forte og få lov til å jobbe med så superdyktige og ambisiøse folk. Skillet mellom merkevare, teknologi og design er i ferd med å utviskes, og kundene har ikke lenger råd til å tenke på dette som egne løp. Med alt under samme tak kan vi suksessivt og sømløst videreutvikle både teknologi og design i tråd med strategiske mål, sier Heidi Wilhelmsen. 

Ib Samulski har 20 års erfaring som designer - blant annet fra selskaper som Knowit og Bekk.

- Det er utrolig gøy å være på plass hos Forte og ser frem til å jobbe sammen med så mange dyktige kollegaer i et sterk fagmiljø, sier Ib Samulski

Tea Eskeland har bred erfaring i grafisk design og har lang erfaring med profilutvikling og digital design. Hun har drevet sitt eget selskap i ti år.

Rebecca Clements har en mastergrad i informatikk med fokus på design, bruk og interaksjon fra Universitet i Oslo. Hun har bakgrunn fra Visma bWise der hun jobbet med datavisualisering og strukturering av store datasett for blant andre Husbanken og Direktoratet for Økonomistyring.