Designbyrået Behalf ansetter Celine Eng som rådgiver og prosjektleder. Hun forteller at hun ikke klarte å la være å søke da hun fikk vite at byrået trengte en rådgiver med prosjektlederkompetanse.

- Utsiktene til å kunne få jobbe sammen med designere, teknologer og interaksjonsdesignere som har et så skyhøyt faglig nivå var rett og slett altfor fristende, selv om jeg egentlig hadde det helt fint der jeg var, forteller Eng.

Hun har tidligere vært prosjektleder, operativ leder og teamleder i Netlife Design, samt prosjektleder i Bluegarden.

- Jeg har vært med på mange store, spennende prosjekter begge steder, legger hun til.

- Lager gode løsninger
For Eng var Behalfs ønske om å lage løsninger sentralt. Hun mener byrået har en helt egen evne til å komme seg raskt fra idé til handling:

- De gjør like grundig innsikt og analyse som andre, men alle er ganske erfarne, så de finner og lager gode løsninger raskere. Det trives jeg veldig godt med, sier Eng.

Daglig leder i teknologi- og designbyrået, Eivind Lund, forteller at han er svært tilfreds med å ha fått tak i Eng.

- Celine har en unik evne til å lede flinke fagfolk slik at de får prestert best mulig, samtidig som hun selv bidrar som rådgiver både på UX, design, økonomi og strategi, sier han.

Vokser som selskap
Eivind Lund forteller videre også at Behalf ikke er ferdige med å hente flinke fagfolk og lover flere nyansettelser.

- Vi har fått etablert oss som firma, har solid økonomi, fornøyde kunder og sunn drift. Ambisjonene våre for vekst går i andre retninger enn å vokse fortest mulig i antall folk. Men litt flere må vi ha, ellers må vi fortsette å takke nei til spennende oppdrag på grunn av kapasitet, sier han.

Behalf har i dag syv ansatte, og en kundeliste som blant annet omfatter Kulinarisk Akademi, Maxbo, Faktisk.no, Propr.no, Klassekampen, der byrået var med å utforme det nye nettavisdesignet som ble lansert i år, smittesporingstjenesten ReMin samt både Lillestrøm og Oslo kommune.  Dermed har det å komme fort i gang med å lage løsninger vært helt nødvendig, også etter at koronaviruset kom.

- Vi jobber jo ikke for alle på en gang, og ikke alle prosjekter er like lange, men fjoråret var nesten litt i travleste laget. Da koronaen traff oss hadde vi noen få dager med oppbremsing og usikkerhet. Så braket det løs og vi fikk enda mer å gjøre enn før, sier Lund.

Behalf hadde i 2019 en omsetning på 8,8 millioner kroner og et resultat på 1,3 millioner kroner.