I fjor hadde kanalene i P4-gruppen 1,1 millioner lyttere hver eneste dag i juli. Det tilsvarer 23 prosent av Norges befolkning over 10 år. Nå tyder alt på at årets radiosommer blir like bra – om ikke enda bedre!

- Radio er en av de sterkeste annonse-kanalene gjennom hele sommeren. Nordmenn lytter på radio i bilen, på stranda, i båten og på hytta. P4 er med dem overalt. Vi utelukker ikke at P4- gruppen passerer rekord-tallene fra i fjor og gir annonsørene enda flere lyttere, sier salgsdirektør i P4, Ove Søgaard.

Norgesferie i bil, bobil, hytter og på campingplasser genererer radiolyttere. Tallene fra i fjor viser at nordmenn gjerne lar seg underholde av «Lyden av Norgesferie».

- Det var totalt over 400.000 flere som lyttet daglig på radio i juli i 2020 sammenlignet med juli 2019. Kommersielle kanaler hadde i tillegg økt lyttetid. Vi tror dette vil holde seg fremover også, sier Søgaard.

Solid effekt

Annonsørene får solid effekt av de høye lyttertallene. P4 opplever at nye bransjer velger radio som sin markedskanal.

- Dagligvare, bilbransjen, netthandel og telekom vokser. Det gjør også B2B-segmentet. Radio står seg veldig godt som underholdningskanal, nyhetsformidler og annonsekanal. Kundene opplever radioreklame som en viktig del av mediemiksen, sier salgsdirektør Ove Søgaard.

P4 møter sommeren med suksessen «Lyden av Norgesferie». Kanalens populære programledere er klare for å gi over én million lyttere sommerstemning hver eneste dag.

- Alt handler om innhold og lyttere. Vi har et fantastisk team som går i sommermodus til «Lyden av Norgesferie», og lager de beste opplevelsene for lytterne hver dag, sier Søgaard.

Ta gjerne kontakt med P4 for en hyggelig prat om hva radio kan gjøre for din merkevare i sommer.