-Brukt riktig, kan influencer marketing være svært effektivt og spennende – og motsatt kan det være en løs kanon på dekk som ødelegger mer enn det bygger en merkevare. For min del handler det om å holde seg oppdatert og lære av dem som har mer erfaring enn meg selv, sier Kjartan Høvik, Client Director og partner i Metro Branding.

Dette blir satt på agendaen når Kampanje for første gang arrangerer Influencer Marketing-dagen. 7. mai på Hotel Continental blir det satt fokus på hvordan man bør jobbe med influensere, hvordan regelverket fungerer og hvor viktig det blir å ta influencer marketing inn i markedsmiksen. Kan influencere egentlig forandre verden?

Konferansen på Hotel Continental tiltrekker seg både rådgivere i byråer, og annonsører som ønsker å lære seg mer om hvordan de skal bruke denne kanalen på en optimal måte.

European Marketing Manager i XXL, Tom-André Nøstvold, mener også influencer marketing er et interessant tema.

- Man ser jo hvilken påvirkning enkelte influensere har, og det faktum at de kan nå ut til enkelte målgrupper som nødvendigvis ikke er så enkle eller rimelige å nå ut til, mener Nøstvold.

På Influencer Marketing-dagen vil han lære mer om hvordan man som annonsør kan bruke influensere til å nå ut, hvordan de jobber, regelverket rundt dette, og ikke minst hvordan man kan bruke denne disiplinen for merkevarebygging versus salgsfremmende eller taktisk markedsføring. Programmet vil være interessant både for deg som jobber i byrå og for deg som jobber med merkevarer på annonsørsiden.

Dette, og mer, blir satt på dagsorden 7. mai på Hotel Continental. Her vil eksperter og fagpersoner lære deg blant annet om de viktigste trendene innen influencer marketing, hvordan influensere jobber med sitt eget publikum, hva som er riktig og galt juridisk og etisk sett og hvordan man skal måle effekt.

Her vil deltakerne lære blant annet:

  • De viktigste trendene innen influencer marketing
  • Hvordan regelverket fungerer
  • Hvordan en influenser jobber med sitt eget publikum - go2market-strategi
  • Hva som funker/ikke funker basert på over 5000 influencer-samarbeid
  • Hva som er riktig og galt (juridisk, etisk og moralsk = tillit)
  • Hvor viktig det vil bli å ha influencer marketing inn i markedsmiksen

 

Les mer om programmet og meld deg på her!