2023 har vært et innholdsrikt år for Kampanje Event med 23 avholdte kurs og konferanser. Her har vi samlet over 3000 deltakere til gode tilbakemeldinger (snittkarakteren fra deltakerne våre i år er på hele 5,3 av 6!).

I disse dager planlegger vi kurs- og konferanseprogrammet for vinteren. Vi får et gjensyn med etablerte konsepter, og prøver ut noen nye som vi ser det er behov for.

Ta en titt på arrangementene for vinteren 2024 under, og klikk deg inn på hvert enkelt for å se programmene og foredragsholderne.

PS, få early bird-pris på samtlige eventer ved påmelding innen 8. desember! 

Content Marketing-dagen 2024

25. januar ønsker vi velkommen tilbake til én av våre største konferanser som har vært utsolgt hvert år siden oppstarten i 2015. Her lærer du alt du trenger å vite om innholdsmarkedsføring fremover!
Les mer om «Content Marketing-dagen 2024» her!

Employer Branding i 2024

31. januar setter vi for fjerde gang employer branding på agendaen, når vi inviterer til halvdagskonferanse på Vika kino. Her lærer du hvordan du kan tiltrekke, engasjere, motivere og beholde ansatte.
Les mer om «Employer Branding i 2024» her!

Kundeopplevelsesdagen 2024

8. februar ønsker vi velkommen tilbake til en dag spekket med interessante foredrag og caser om kundeopplevelser- og reiser. Her får du innblikk i faktiske verktøy og metodikk, og får møte bransjekollegaer i hyggelige omgivelser.
Les mer om «Kundeopplevelsesdagen 2024» her!

Kurs: Slik jobber du strategisk med sosiale medier

14. februar kommer Frida Marie Grande (frida.tegner) tilbake etter tre utsolgte kurs i 2023 for å holde et hyperkonkret, nyttig og inspirerende kurs om strategisk bruk av sosiale medier.
Les mer om «Kurs: Slik jobber du strategisk med sosiale medier» her!

Merkevaredagen 2024

7. mars er Merkevaredagen tilbake på Grand Hotel, hvor du får inspirasjon og læring fra kommunikasjons- og markedsføringsbransjens beste hoder. Velkommen til et verdifullt og inspirerende avbrekk i et utfordrende marked!
Les mer om «Merkevaredagen 2024» her!

Kurs: Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik

12. mars gjentar vi høstens utsolgte AI-kurs for deg som jobber med markedsføring og kommunikasjon, og som ønsker å forstå og utnytte kraften av AI-verktøy som ChatGPT, Dall-E, Tome.AI og Midjourney.
Les mer om «Kurs: Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik» her!

Kurs: Få mest mulig ut av budsjettene dine på sosiale medier

19. mars arrangerer vi et heldagskurs om digital markedsføring og innsiktsbasert annonsering, for deg som vil få mer ut av budsjettene dine på sosiale medier. bli Her lærer du å bli effektiv i annonseringen din på sosiale medier – uten å måtte være hverken en utvikler eller en dataanalyst.
Les mer om «Kurs: Få mest mulig ut av budsjettene dine på sosiale medier» her!

Vil du være sponsor på våre konferanser?

Ved å være sponsor får ditt selskap nytte av profileringen vi skaper på web, nyhetsbrev, sosiale medier og på selve konferansen. 
Les om våre sponsorpakker her!

Se hele eventkalenderen vår her!