Lær verdifulle tips og triks for å skape engasjerende innhold på SoMe, og få innsikt i hvordan du kan bruke data og analyse for å optimalisere markedsføringen på sosiale medier.

Utforsk utviklingen av influencer marketing og se hva fremtiden har å by på. Oppdag hvordan du kan bruke influensere og samarbeidspartnere for å nå ut til din målgruppe og bygge en sterk merkevare på en effektiv måte.

Les mer om konferansen her!

Vi starter dagen med å få presentert helt ferske funn fra Opinions UNG-rapport fra seniorrådgiver og UNG-ekspert Vilde Vågsland.

Deretter får vi høre hva som er greia med AI og innhold. Partner i Rocket, Paul Grønseth, gir oss en pekepinn på hvor vi må våkne opp og hvor vi kan senke skuldrene når det gjelder AI-generert innhold

Hvordan lykkes mer organisk trafikk? Det vil Miriam Schjetlein fra KreativeIdeer fortelle oss om. Hun vil gå gjennom de 6 vanligste feilene mange gjør når det kommer til organisk spredning av SoMe-innhold.

Stine Næss Hartmann fra Chili Media gir oss så ingredienslisten og oppskriften på hva en merkevare bør tenke på for å gjøre suksess med sin Instagram-profil.

Men det er ikke bare Instagram som er en viktig kanal. Mats Lyngstad fra inzpire.me har gått gjennom TikTok-kontoene til over 400 erfarne innholdsskapere, og forteller oss hvordan du lykkes.

Så over til influencer marketing-delen. Her sparker advokat Julie RasmussenSolli fra Thommessen i gang med å fortelle oss om 5 juridiske fallgruver og hvordan vi kan unngå dem.

Deretter får vi et historisk tilbakeblikk når Vilde Kristine Darvik fra MaxSocial holder foredraget «Skandaler, silikon og skattefusk: Slik har influencer marketing i Norge gått fra kaos til kontroll».

Thomas Moen har jobbet med influensere i over 18 år. I sitt foredrag deler han oppskriften på når det lønner seg å gjøre et betalt samarbeid med en influenser, og hva du må passe på for å sørge for at du tjener mer penger enn det koster.

Smood booker hver måned influensere for noen av Norges beste merkevarer. Byråleder Alexander Grimstad deler dyrkjøpte erfaringer fra gjennomføring av influenser-kampanjer, med dos and don’ts.

Frida Marie Grande, bedre kjent som @frida.tegner, har en unik erfaring i bransjen ved at hun både har jobbet i byråer, inhouse og nå som influenser. Frida vil dele hva annonsører må gjøre for å lykkes med influencer marketing, sett fra influencerens perspektiv.

Til slutt får vi høre historien om hvordan Kristiania influencet Gen Z. GunhildGaara og Iben Middelthon Tjessem fra henholdsvis Kristiania og Publicisforteller om trepartssamarbeidet bak Kristianias Challenge som slo alle rekorder.

Til å lede dagen kommer Nikolai Mathisen, gründer og daglig leder i TeamTomorrow – Norges første grønne influencerbyrå

Programmet er interessant både for deg som jobber i byrå, og for deg som jobber med merkevarer på annonsørsiden. 

Velkommen til en dag spekket med interessante foredrag, mingling og deilig lunsj i hyggelige omgivelser på Hotel Continental 18. oktober!

Les mer om konferansen her!