Influencer & SoMe Marketing i 2023

18.10.2023 09:00 - 15:30
}
Program
Hotel Continental, Stortingsgata 24, Oslo

Om

Vi gjentar fjorårets utsolgte suksess, og inviterer til heldagskonferansen "Influencer & SoMe Marketing i 2023" 18. oktober på Hotel Continental!

Bli med på en inspirerende dag og oppdag de siste trendene og funksjonene innen Influencer & SoMe Marketing! Lær verdifulle tips og triks for å skape engasjerende innhold på SoMe, og få innsikt i hvordan du kan bruke data, analyse og AI for å optimalisere markedsføringen på sosiale medier.

Utforsk utviklingen av influencer marketing og se hva fremtiden har å by på. Oppdag hvordan du kan bruke influensere og samarbeidspartnere for å nå ut til din målgruppe og bygge en sterk merkevare på en effektiv måte.

Vi er stolte av å introdusere disse dyktige foredragsholderne:
 • Vilde Vågsland fra Opinion: Få rykende fersk innsikt i hva den yngre generasjonen tenker og forventer i den digitale verdenen.
 • Paul Grønseth fra Rocket: Utforsk AIs rolle i innholdsproduksjon og forstå begrensninger og muligheter med nåværende AI-teknologi.
 • Miriam Schjetlein fra Kreative Ideer: Lær de vanligste feilene i organisk SoMe-spredning og få innsikt i strategier for vellykket organisk trafikk.
 • Takin Kroop fra Polestar: Deler ekspertise i effektiv markedsføring i sosiale medier, spesielt på Facebook og Youtube.
 • Nikolai Mathisen fra Team Tomorrow: Vår dyktige konferansier for dagen.
 • Mats Lyngstad fra inzpire.me: Deler hemmeligheten bak vellykket TikTok-markedsføring.
 • Stine Næss Hartmann fra Chili Media: Forteller deg hvordan du lykkes på Instagram... uten å jobbe deg i hjel!
 • Frida Marie Grande: Gir deg nøkkelinnsikt om influencer-markedsføring fra influencerens perspektiv.
 • Julie Rasmussen Solli fra Thommesen: Deler 5 juridiske fallgruver og hvordan du kan unngå dem.
 • Cecilie Sørum Eriksrud fra Max Social: Forteller historien om influencer-markedsføring i Norge og nøkkelen til effektiv influencer marketing.
 • Thomas Moen: Gir deg oppskriften på vellykkede samarbeid med influencere etter 18 år i bransjen.
 • Iben Middelthon Tjessem og Gunhild Gaara: Deler hemmeligheten bak suksessen til Kristianias Challenge og hvordan du kan treffe Gen Z.
 • Alexander Grimstad fra Smood Social: Gir deg byråperspektivet på influencer-samarbeid og målbare resultater.
 • Hans-Petter Nygård-Hansen: Utforsker den fascinerende verden av syntetiske influencere og deres potensielle konsekvenser.

Programmet er interessant både for deg som jobber i byrå, og for deg som jobber med merkevarer på annonsørsiden. 
 
Velkommen til en dag spekket med interessante foredrag, mingling og deilig lunsj i hyggelige omgivelser på Hotel Continental 18. oktober!

__

Grupperabatt! Er dere tre eller flere fra samme bedrift som ønsker å delta? Benytt rabattkode "IMD1023" ved samlet påmelding og få 10 prosent rabatt.

Ordinærpris: 5295,- eks. mva.

Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

__

Vil du lære mer?
Kampanje Event arrangerer i høst flere andre kurs og konferanser innen blant annet SoMe, LinkedIn, B2B-markedsføring, SEO og kunstig intelligens i markedsføring. Ta en titt på eventkalenderen vår her!
"En skikkelig lærerik, variert og spennende konferanse som holdt meg interessert gjennom hele dagen."
- Deltaker på Influencer & SoMe Marketing i 2022

Program
Onsdag 18.10.2023

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:10

Velkommen!

Nikolai Mathisen, Grunder/daglig leder, Team Tomorrow

Del 1: SoMe Marketing

09:10 - 09:30

Helt ferske funn fra Opinions UNG-rapport

Vilde Vågsland, Seniorrådgiver og UNG-ekspert, Opinion
09:30 - 09:50

Les mer Hva er greia med AI og innhold?

Paul Grønseth, Partner og seniorkonsulent, Rocket
"AI-generativt innhold er slutten for alle innholdsprodusenter" eller "AI-innhold er tynt og generisk"! Kan vi sette to streker under noen av disse uttalelsene, eller er sannheten et sted i mellom? Paul har i en årrekke eksperimentert med AI-generert innhold i tillegg til å jobbe med SEO for noen av landets største merkevarer. Hvor må vi våkne opp, og hvor kan vi senke skuldrene? Og hvordan legger vi opp arbeidet vårt nå og videre i et oppdatert tech-landskap som er lagt øde i morgen? Dette og mer skal Paul lose oss gjennom.
09:50 - 10:10

Les mer Derfor bør du bry deg om organisk trafikk

Miriam Schjetlein, Innholds- og sosiale medier-sjef, Kreative Ideer
Miriam går gjennom de 6 vanligste feilene mange gjør når det kommer til organisk spredning av SoMe-innhold og vil gjennom foredraget vise hvordan du lykkes med organisk trafikk. Hun vil også fortelle om hvordan du jobber strategisk med utnyttelse og gjenbruk av det gode videoinnholdet - og hvordan du kan skape stor organisk trafikk på tvers av sosiale medier.
10:10 - 10:40

Pause

10:40 - 11:00

Les mer Slik bygger du en merkevare og konverterer i digitale kanaler

Takin Kroop, Digital Marketing Manager, Polestar
Takin har opparbeidet seg innsikt og ekspertise ved å arbeide strategisk og operasjonelt med en bred variasjon av selskaper, og dette har gjort ham i stand til å skape vellykkede casestudier innen sosiale medier. Spesielt har han en dyp forståelse for Facebook som en markedsføringskanal, og dette har gjort ham til en ettertraktet foredragsholder både nasjonalt og internasjonalt. Her vil Takin Kroop dele sin ekspertise om effektiv markedsføring i sosiale medier, med spesiell vekt på Facebook, og gi verdifulle innsikter basert på sin omfattende erfaring i feltet.
11:00 - 11:20

Les mer Hvordan lykkes på Instagram… uten å jobbe deg i hjel!

Stine Næss Hartmann, Digital redaktør, Chili Media
Å jobbe med sosiale medier kan fort bli til en tidstyv, men med smarte grep går jobben litt raskere! Stine deler ingredienslisten, og forsåvidt oppskriften, på hva en merkevare bør tenke på for å gjøre suksess med sin Instagram-profil.
11:20 - 11:40

Les mer Hvordan lykkes med TikTok? Hint: UGC (brukergenerert innhold)

Mats Lyngstad, Founder & CEO, inzpire.me
Mats gir deg tips fra over 400 erfarne innholdsskapere til hvordan du lykkes med TikTok. I tillegg viser han hvordan Møllers og Aspire Brands har løst det.
11:40 - 12:35

Lunsj

Del 2: Influencer Marketing

12:35 - 12:55

Les mer Influencer marketing: 5 juridiske fallgruver og hvordan unngå dem

Julie Rasmussen Solli, Advokat, Thommessen
Å bruke influencere i markedsføringen kan være et effektivt virkemiddel, men det medfører også et ansvar. Hvem er egentlig ansvarlig ved bruk av influencere – influenceren selv, mediebyrået eller annonsøren? Få en innføring i fem sentrale juridiske fallgruver og praktiske tips til hvordan unngå dem.
12:55 - 13:15

Les mer Influencer marketing er bortkastet penger, med mindre du gjør disse 3 tingene i tillegg

Thomas Moen, Daglig leder, MOEN & Co
Etter å ha jobbet influencers i over 18 år deler Thomas oppskriften på når det lønner seg å gjøre et betalt samarbeid med en influencer, og hva du må passe på for å sørge for at du tjener mer penger enn det koster.
13:15 - 13:35

Les mer Skandaler, silikon og skattefusk: Slik har influencer marketing i Norge gått fra kaos til kontroll

Cecilie Sørum Eriksrud, Daglig leder, Max Social
Cecilie forteller hvordan utfordringer knyttet til autentisitet, transparens og etikk, har påvirket influencer-markedsføring i Norge. Bli med på en reise i en bransje som har vært preget av kontroverser, skandaler og uklare retningslinjer, til hvordan man har klart å bygge troverdighet og tillit hos sitt publikum. Du får et enestående innblikk i transformasjonen denne bransjen har vært gjennom; fra merking av reklameinnhold, til utviklingen av etiske retningslinjer og reguleringer og til slutt; hva er veien videre?
13:35 - 13:55

Les mer Fremtidens influencere er syntetiske

Hans-Petter Nygård-Hansen, Communications advisor & public speaker
Med generativ AI har det blitt en enorm fremvekst av falske influencere. Vakre kvinner som ikke eksisterer, men som drar inn millioner av kroner og har hundretusener av følgere. Disse influencerne kan snakke alle språk, de kan markedsføre for hva som helst, og kan jobbe 24/7. Og du og jeg kan ikke se om de er falske eller ikke. Fordelene er like mange som ulempene, for om ikke sosiale medier allerede har bidratt til å dra den mentale helsen til mange kvinner ned i søla allerede, kommer garantert slike «perfekte» influencere til å gjøre det, om ikke reguleringer kommer på plass a.s.a.p.
13:55 - 14:25

Pause

14:25 - 14:45

Les mer Hvordan få til kick a** influenser-samarbeid – fra et byråperspektiv

Alexander Grimstad, Byråleder, Smood Social
Smood booker hver måned influensere for noen av Norges beste merkevarer. I dette foredraget får du et byråperspektiv på influenser-samarbeid, og får høre hvilke vurderinger Smood gjør når de booker til til kundene sine. De deler også (dyrkjøpte) erfaringer fra gjennomføring av influenser-kampanjer, med dos and don’ts.
14:45 - 15:05

Les mer Kom deg ut av komfortsonen – eller kast penger ut av vinduet. Du velger.

Frida Marie Grande, SoMe-rådgiver, foredragsholder og påvirker
Frida Marie Grande, bedre kjent som @frida.tegner, har en unik erfaring i bransjen ved at hun både har jobbet i byråer, inhouse og nå som influencer. I dette foredraget vil hun snakke om hva som må til for at annonsører skal lykkes med influencer marketing, sett fra influencerens perspektiv. I tillegg får du servert noen kraftsalver om at influencer marketing alene ikke holder – du må også ha en god strategi for dine egne kanaler.
15:05 - 15:25

Les mer Hvordan influencet Kristiania Gen Z?

Gunhild Gaara, Markedsansvarlig, Kristiania
Iben Middelthon Tjessem, Head of Influence, Publicis
Hør historien om trepartssamarbeidet bak Kristianias Challenge som slo alle rekorder. Her vil du lære mer om: Hvordan påvirke unge på deres premisser? Hvordan skape underholdning som Gen Z faktisk vil se? Hvordan konvertere og skape nye rekorder? Hvordan best bruke influensere i en kampanje?
15:25 - 15:30

Avslutning og oppsummering

Nikolai Mathisen, Grunder/daglig leder, Team Tomorrow

Sponsorer

Foredragsholdere

Nikolai Mathisen
Grunder/daglig leder, Team Tomorrow
Iben Middelthon Tjessem
Head of Influence, Publicis
Gunhild Gaara
Markedsansvarlig, Kristiania
Frida Marie Grande
SoMe-rådgiver, foredragsholder og påvirker,
Alexander Grimstad
Byråleder, Smood Social
Hans-Petter Nygård-Hansen
Communications advisor & public speaker,
Cecilie Sørum Eriksrud
Daglig leder, Max Social
Thomas Moen
Daglig leder, MOEN & Co
Julie Rasmussen Solli
Advokat, Thommessen
Mats Lyngstad
Founder & CEO, inzpire.me
Stine Næss Hartmann
Digital redaktør, Chili Media
Takin Kroop
Digital Marketing Manager, Polestar
Miriam Schjetlein
Innholds- og sosiale medier-sjef, Kreative Ideer
Paul Grønseth
Partner og seniorkonsulent, Rocket
Vilde Vågsland
Seniorrådgiver og UNG-ekspert, Opinion

Arrangører

Influencer & SoMe Marketing i 2023