Designbyrået Grid Branding skal gjøre det enklere å finne frem for studenter, besøkende og ansatte på NTNUs campusområder. Det er klart etter en byråkonkurranse hvor Grid til slutt stakk av med seieren etter å ha kjempet om å vinne designkontrakten med fem andre byråer. 

Nå skal byrået lage en helhetlig veivisningsstrategi og designmanual for felles skilting for NTNUs virksomhet, campus og bygninger.

- Dette er en viktig kunde for Grid. Å vinne denne betyr at vi kan satse videre på å bli best i klassen på å designe gode brukeropplevelser for folk, sier byråleder Henning Gustavsen i Grid Branding.

Det er eiendomssjef Lindis Burheim ved NTNU som har signert avtalen med Grid. 

- Det vi gjør sammen med Grid får direkte konsekvenser for hvordan brukerne opplever det fysiske møtet med NTNU og produktet vårt. Det er en krevende oppgave vi skal i gang med. Ulike brukergrupper står sentralt i utviklingsarbeidet, samtidig som utforming og teknisk løsning skal ivareta de ulike forutsetningene som bygningsmassen representerer mht. omgivelser, bygningens utforming og vern. Vi ser frem til å komme i gang, sier Burheim.

Kundeansvarlig for NTNU, og strategisk rådgiver i Grid, Lasse Maugesten, forteller at det er et samarbeidsprosjekt, hvor NTNUs prosjektgruppe er sentral i arbeidet. 

- At prosjektet har tilgang til noen av landets skarpeste hoder innenfor teknologi og UX, åpner opp for noen veldig spennende muligheter i løsningene, sier Maugesten.