NoA Bold har denne høsten ansatt designerne Kristina Jandova, Carl Gürgens og Andrea Tjøsvoll for å håndtere fulle ordrebøker. 

- Vi er i stadig vekst og utvikling, og jakter alltid de beste hodene som kan bidra med høy faglig kompetanse, og som kan bidra til å bygge kulturen vår. Med Andrea, Kristina og Carl har vi fått tre ambisiøse designere på laget, med inngående erfaring med digital design, designsystemer og å bygge sterke merkevarer, sier kreativ leder i Bold, Roar Sager.

- Jeg er sikker på at de både vil komplettere men også utfordre og pushe leveransene våre. Det skal bli en fryd å få se hva de kan levere fremover, som en del av Bold-gjengen, fortsetter Sager.

- Faglige ambisjoner
Carl Gürgens var med på å starte designkontoret Your Friends, og har tidligere jobbet i Node Berlin, Aftenposten og Uniform. Han har mottatt en rekke priser og utmerkelser i Visuelt, Årets vakreste Bøker, DOGA Merket for Design og Arkitektur og Norsk Forms pris for unge designere.

- Bold er et av de få byråene som evner å kombinere de gode ideene og konseptene med et unikt fokus på håndverket. Med store faglige ambisjoner, spennende kunder og en sammensetning av fagfolk som inspirerer var dette et selvsagt valg, sier Gürgens.

- Inspirerende miljø
Andrea Tjøsvoll kommer fra designbyrået Metric, der hun blant annet har jobbet med The British Museum, Hurtigruten og Trøbbelskyter.

- Bold er en gjeng utrolig dyktige folk med bred kompetanse og en spennende kundeliste. De har et inspirerende miljø, og her vil jeg kunne utvikle meg faglig og gi mye tilbake, sier Tjøsvoll.

Kristina Jandova har jobbet blant annet i Paris, London og Rotterdam, og har spisset seg særlig mot typografi.

- Jeg valgte å begynne i Bold på grunn av kvaliteten på prosjektene byrået leverer. Dessuten hadde jeg en god samtale med kreativ leder Roar Sager, og da var det lett å bestemme seg, sier Jandova.

Hun har blant annet levert signage for Museum of Sex i New York, og fonter for Fontsmith og Displaay.

Bold, ledet av Lena Stølen, jobber for tiden med kunder som TV2, Askeladden, OBOS og Trumf, og har nylig levert ny profil til Andøya Space.