Tidligere denne uken omtalte Kampanje at «gulltalentene» Gerd-Marie Stangeland og Nina Bugge forlot We Are Live til fordel for detPublicis-eide reklamebyrået Kitchen.

Men We Are Live-sjefen Herman Mueller Stormyr ligger ikke på latsiden og henter inn tre nye «talenter» i Helle Jentsch, Katharina Skaset, Martine Gulbrandsen.

- Dette er en fin symbiose av talenter. Helle styrker oss på prosjektledelse innenfor reklame- og kommunikasjon, Katharina som rådgiver innenfor event og Martine Gulbrandsen innenfor innholdsproduksjon. Totalen betyr mer kraft i byrået, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

We Are Live henter dermed fra både etablerte byråer og annonsørmiljøer. Jentsch kommer senest fra DDB som rådgiver og tidligere Try som prosjektleder.

- Å flytte i nabolaget representerer en kjent hverdag, men som likevel byr på nye og friske impulser. We Are Live har tatt en posisjon som utfordreren uten å se så mye til hva alle andre gjør. Sammensetningen av folk gjør dette til et spennende arbeidsmiljø og utvikle seg videre i, sier hun.

Katharina Skaset kommer fra markedsavdelingen til Domino’s Pizza og har tidligere jobbet som prosjektleder i Just Cruzin Production (JCP). Hun skal jobbe som rådgiver med hovedfokus på event.

- Jeg er veldig glad i å sette sammen konsepter der mottaker blir med på en reise i forskjellige kanaler. Sosiale medier og digitale kanaler har evnen til å forsterke, men ikke erstatter fysiske møter. Sammen er de en uslåelig kombinasjon. We Are Live er et selskap som jeg opplever deler denne oppfatningen av merkevarebygging og det var derfor et enkelt valg for meg å komme hit da jeg skulle tilbake til byråsiden, sier Skaset.

Den siste i trekløveret er Martine Gulbrandsen som kommer fra Redink hvor hun har jobbet som innholdsprodusent de siste to siste årene.

- We Are Live er en engasjert gjeng med høyt ambisjonsnivå. Jeg ser muskler og muligheter og gleder meg til å ta fatt på både tekst- og strategioppgaver. I tillegg lokket de med kontorhunder, og det er jo ikke negativt, sier Gulbrandsen.