Hos Schjærven Reklamebyrå er Susanne Vedvik Kalleberg ansatt som digital rådgiver. Hun kommer sist fra PR-byrået Nucleus, men har også erfaring fra retailbyrået Foll.

- Lysten til å kombinere retail med det digitale begynte allerede når jeg jobbet som butikksjef, men jeg fant fort ut at jeg ville mer. Jeg begynte reisen min i retail reklamebyrået Foll, i rollen som digital spesialist. Nylig var jeg også en kort tur innom PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus hvor jeg jobbet som digital rådgiver, men retail-savnet begynte å melde seg. I Schjærven Reklamebyrå føles det som at jeg nå har kommet hjem, sier hun.

Schjærvens leder for rådgiverapparatet og strategidirektør Håkon Preus ønsker Kallevik velkommen.

- Vi har en ambisiøs retailsatsing og søker etter rådgivere som forstår hvor utviklingen går og som er resultatorientert på vegne av oss og våre kunder, sier han.