Alexander Elvik overtar som ny leder for Carat sitt kontor på Vestlandet. Han kommer fra stillingen som salg -og markedssjef i Buffer hos Sparebanken Vest, og har tidligere vært merkevaresjef for Adams Matkasse. Han har også bakgrunn fra Schibsted og tar over etter Alexander Solberg er ansatt som ny merkevare- og sponsoransvarlig i BKK.

- Nå gleder jeg meg til å hjelpe Carat sine kunder med de utfordringene de står ovenfor i tiden fremover. Jeg ser veldig frem til å bli en del av teamet hos Norges desidert mest spennende marketing- og mediebyrå, sier Elvik.

Les også: Går fra Carat til Vestlandets største fornybarselskap

Carat ble rett før jul i fjor blant annet kåret til «Årets Mediebyrå» i den store byråundersøkelsen til Kampanje og Kantar, «Byråprofil».

-  Jeg ser på det som en klar fordel at jeg kommer fra regionen og næringslivsregionen på Vestlandet, har sittet tett på næringslivet i mange år og tror bestemt at det krever lokal kompetanse for å lykkes, sier Elvik.

Les også: To strake for Carat-sjefen i Byråprofil: - Dette året har vært en berg- og dalbane

- Vært et veldig bra år
Det er nå gått snart 3,5 år siden Carat etablerte seg i Media City Bergen. I en pressemelding heter det at avdelingen på Vestlandet har «fått bygget opp en solid portefølje av regionale, nasjonale og internasjonale kunder.»

- Målet vårt er at vi skal være den nærmeste markedsstrategiske samarbeidspartneren til kundene våre. Gjennom KTI-undersøkelsene våre ser vi at vi får topp score på dette, og det er vi meget stolte av. 2020 har vært et veldig bra år for oss, og etter at vi fikk utvidet teamet vårt med Nadia Corneliussen, har vi kunne ta fart og posisjonere oss ytterligere i Vest, , sier Stian Jansen, byråleder i Carat.

Han har fortsatt tro på Vestlandet som marked.

- Vi har så vidt skrapt overflaten av alle de spennende selskapene som vi vet ligger der, og kanskje enda mer spennende å tenke på dem vi ikke har fått med oss her i Oslo. Det er vi sikker på at Aleksander kommer til å belyse for oss fremover, sier Jansen.