Byråleder Kristian Schøning-Kristiansen i SMFB sier at «de nå gleder seg til» å introdusere nyansatte Alexander Mostue for sine oppdragsgivere.

- Vi gjør kontinuerlige evalueringer av hvordan vi jobber sammen med våre oppdragsgivere og hvordan vi hele tiden kan tilby et oppdatert og moderne produkt, sier Kristian Schøning-Kristiansen i en melding. 

Byrålederen sier det har skjedd mye i SMFB den siste tiden med «endringer i partnerskapet», «ny strategi for selskapet» og «utvidelse av det kreative produktet» både innenfor strategi og planner-funksjonen.  

- Vi er derfor meget stolte av og glade for å kunne toppe et allerede sterkt planner- og rådgivningsteam med Alexander, og at han nå ønsker å bidra til å ta planning til et nytt nivå hos oss, sier Schønning-Kristiansen.

Nyansatte Mostue sier at SMFB har «en track-record med å skape store idéer for modige merkevarer.»

- Byrået har i over 17 år hatt en formidabel evne til å fornye seg i takt med tiden. Den viktigste grunnen handler nok om at det i SMFB er folk som ikke ser begrensninger. Verken på egne vegne, eller for hvordan merkevarer best skal utvikles, sier han. 

Mostue sier videre «at kravene til å skape kommunikasjon og løsninger som bidrar til kundenes forretning stadig blir tøffere.»

- Nysgjerrigheten vår til hvordan merkevarer, mennesker og kommunikasjon fungerer bør være en god start for å lykkes med å skape effekt og resultater for oppdragsgiverne våre, avslutter Mostue.