Grunnet det forlaget beskriver som sterk vekst i markedet har Aschehoug vært gjennom en større omorganisering det siste året. Nå står de klare med fem nyansettelser.

Fredrik Amundsen er hentet fra Innovasjon Norge og blir innholdsansvarlig for netthandelsteamet i Aschehoug.

Anette Bruvoll går inn i rollen som markedsansvarlig med videregående skole som hovedarena. Hun kommer fra tech-selskapet Trimble.

Ingrid Sofie Solli kommer fra Røde Kors og blir marketing automation-ansvarlig, mens Stine Messel går inn i rollen som key account manager og kommer fra L’occitane.

Den siste av de fem signeringene er Ida Thorenfeldt som blir markedsansvarlig etter å ha hatt praksis i Aschehoug skole gjennom siste år av studiet digital kommunikasjon og markedsføringsledelse på BI.

- Den mest spennende salgs- og markedsavdelingen finner du i Aschehoug. Skole-Norge kommer til å merke at vi satser på dem. Vi styrker laget med ny kompetanse og jobber smidig i tverrfaglige team for å ta lærere, skoleleder og elever med storm, sier Hilde Skomsvold, leder for salg og marked i Aschehoug skole og fortsetter:

- Det er gøy, spennende og ikke minst utrolig givende å jobbe med et så viktig samfunnsansvar som vi i Aschehoug har. Dette skal vi nå forvalte ute i markedet og sørge for at vi tar ytterligere markedsandeler.