Merete Bergeland Jebsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef for næringsministeren og får ansvaret for kommunikasjonsseksjonen Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Hun kommer sist fra jobben som pressesjef i Skatteetaten.

- Nærings- og fiskeridepartementet har som mål å utforme en helhetlig næringspolitikk som legger til rette for omstilling og bidrar positivt til samlet verdiskaping. Merete Bergeland Jebsen har den kompetansen og forståelsen for samfunn, økonomi, politikk og næringsliv som trengs for å lede kommunikasjonsarbeidet i et departement, sier departementsråd Mette I. Wikborg i en pressemelding.

Merete Bergeland Jebsen har tidligere vært seniorrådgiver i Samferdselsdepartementet, og i Helse- og omsorgsdepartementet. Hun har også jobbet som journalist i CNN London og informasjonssjef i Posten Norge

- Jeg gleder meg veldig til å arbeide med kommunikasjon som fagfelt og virkemiddel for å realisere departementets mål og den til enhver tid sittende regjerings politikk, sier Bergeland Jebsen.