OBOS, en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer, har gitt Kyrre Edquist-Hansen jobben som ny markedssjef for OBOS Living Lab og Innovasjonsteamet. Edquist-Hansen kommer fra stillingen som innovatør i samme selskap, hvor han har vært ansatt siden august 2022.

- Jeg er svært fornøyd med at vi har fått Kyrre med på laget som dedikert markedssjef for to viktige satsingsområder, OBOS Living Lab og Innovasjonsteamet. Vårt mål er å være det mest innovative selskapet innenfor bygg- og anleggsbransjen, og med Kyrres brede bakgrunn innen marked og kommunikasjon skal vi ta en større posisjon i markedet, sier Line Arndt Bjercke, markedsdirektør i OBOS

Edquist-Hansen har mer enn femten års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, hvor han har innehatt forskjellige kommersielle stillinger i Schibsted, i tillegg til å ha jobbet som innholds-direktør i Starcom og kreativ leder i kommunikasjonsbyrået Nucleus.

I tillegg til Kyrre Edquist-Hansen er Sindre Blicher Larsen også en del av teamet som skal jobbe med OBOS Living Lab og Innovasjon. Blicher Larsen er innholdsprodusent i OBOS og har bakgrunn som tekstforfatter fra NRK og kommunikasjonsspesialist i Humanistisk Ungdom.

- Sindre er en fantastisk fyr med strategisk innsikt og stor operativ gjennomføringsevne. Han har den nødvendige bredden og spisskompetansen til å skape engasjerende innhold. Jeg gleder meg utrolig mye til å samarbeide med ham, sier Edquist-Hansen.

Les også: Innholdssjefen slutter i OBOS - går til rådgvningsbransjen