Anne Karin Sæther er ansatt som ny prosjektleder i Klimastiftelsen. Hun kommer sist fra PR-bransjen og en stilling som Senior Manager i Sopra Steria-byrået Footprint. Før det har hun både jobbet som journalist i NRK og Dagsavisen, kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona og politisk rådgiver i Utdanningsforbundet.

- Vi har fulgt Anne Karins arbeid over mange år, og gleder oss stort over at hun nå skal bli en del av Norsk klimastiftelse. Anne Karin har en sterk og variert bakgrunn som vi vil ha stor nytte av på mange måter, sier Klimastiftelsens leder, Lars-Henrik Paarup Michelsen, i en pressemelding.

Sæther får hovedansvaret for det strategiske arbeidet med politikk og kommunikasjon i Klimastiftelsen. 

- Jeg ser fram til å jobbe sammen med de drivende dyktige folkene i Klimastiftelsen, og målet er å bidra til at arbeidet som gjøres får enda større innflytelse over politikken og samfunnsutviklingen, sier Sæther.

- Klimastiftelsen er nyttig aktør, fordi den bidrar med fakta og en bedre forståelse av hva som skjer. Samtidig opplever jeg Klimastiftelsen som nytenkende og god til å løfte viktige initiativ. Klimastiftelsen var for eksempel helt sentral i å introdusere finansiell klimarisiko som tema for politikk og næringsliv i Norge.