Ole Emil Augland går fra stillingen som Markedsanalytiker i Tine og blir seniorkonsulent i NSB Marketing Best Practice. Dermed følger han etter Camilla Heggelund som gikk samme ruta i høst.

- Det er ennå ikke så mange som har erfaring med å omsette metodikk fra Ehrenberg-Bass i praksis. Det har Ole Emil Augland og er derfor svært verdifull for våre kunder, sier Joakim Vars Nilsen, daglig leder i konsulentselskapet NSB Marketing Best Practice.

I tillegg til arbeidserfaring fra Tine har han tidligere vært innom Coop Norge.

- Jeg ble selv introdusert for Ehrenberg-Bass og How Brand Grow via NSB i en tidligere jobb og husker jeg ble veldig imponert av NSB. Det var forfriskende med en tydelig retning basert på forskning som forteller hva selskaper faktisk må gjøre for å oppnå vekst. Det blir godt å komme i gang med å bistå dyktige ledere i å tette gapet mellom praksis og beste praksis, sier Augland.

Strategisk direktør i NSB, Julius Støback sier han er veldig glad for å ha fått med Augland på laget.

- Vi er veldig imponert over arbeidet Ole har gjort i Tine og er helt sikre på at hans kompetanse er noe alle våre kunder vil dra stor nytte av for å skape lønnsom vekst. Ole har både den teoretiske og praktiske erfaringen som vi er ute etter, sier Støback.