I januar 2023 opprettet PearlConvert et performance-team for å utvide netthandelstilbudet sitt med et digitalt markedsføringsteam. Selv med et utfordrende 2023 for de fleste i bransjen, utvides teamet nå med to nye ansettelser.

PearlConvert har hentet inn Stefan Eklund i rollen som søkemotorspesialist og Piotr Ulacha, som som ny webanalytiker.

- Satsningen vår kommer som et svar på den økende etterspørselen etter helhetlige digitale løsninger, sier performance-leder Siv Ida Dippner, i en pressemelding.

Hun har vært en del av PearlConvert-familien siden 2020 og har lang erfaring innen e-handel. Det er hun som leder selskapets satsing på perfomance.

- Vår ekspertise innen netthandel legger grunnlaget for vår tilnærming til performance -og digital markedsføring, og vi er stolte av at performance-teamet nå er en integrert del av flere av våre kunders suksesshistorie, legger hun til.

PearlConvert er en del av Pearl Group, som omsatte for oer 530 millioner kroner i 2022. Selskapet har dype røtter i e-handel og konverteringsoptimalisering og kompetanse for å dekke behov bredt i det digitale landskapet.

PearlConvert teller rundt 130 ansatte og har eksperter innen blant annet e-handel, UX, PIM, CRO, samt utviklere og løsningsarkitekter

- Utvidelsen av perfomance-teamet vil gi PearlConvert kapasitet til å møte den økte etterspørselen fra markedet, mens vi fortsetter å levere skreddersydde netthandels-løsninger som maksimerer konverteringer, optimaliserer kundereisen og nå også øker kundenes digitale tilstedeværelse», sier Torkel Johannessen, administrerende dierktør PearlConvert.