VGTV vil samle egne og andre profiler i managementselskapet Max Social, som skal huse noen av landets største influencere.

- VGTV har i lang tid hatt suksess med å bygge opp innholdsunivers rundt våre profiler og programmer. Harm & Hegseth har gått fra å være et program på VGTV til å også bli en YouTube-kanal, et Snapshow, en podcast, og ha utsolgte live shows over hele landet. Det samme gjelder Spårtsklubben hvor vi har hatt en tilsvarende utvikling. Med Max Social ser vi frem til å jobbe mer helhetlig med profilene, sier programsjef i VGTV, Martin Jøndahl i en pressemelding.

Max Social blir heleid av VGTV. For å lede den nye satsingen har VGTV hentet Marte Schei fra Brandpeople (tidligere Anti Brandpeople).

- Etter flere år i en bransje der vi har utfordret et profilmarked i stadig utvikling er det ekstra spennende å få være med på denne satsningen med Schibsted i ryggen. Max Social er et management og forretningsutviklingsselskap som representerer enere i sitt felt, de er de etablerte og utfordrerne, de som forvalter merkevaren klokt, sikkert og med god markedsforståelse, sier Schei.

Hun fortsetter:

- Våre profiler er kategoriledene, representanter for bredden av interesser i samfunnet. De er aktuelle, relevante, troverdige og kommersielt attraktive. Når vi nå henter hjem talentene og i tillegg rekrutterer inn noen av landets mest spennende profiler utenfor huset har vi et knallsterkt lag.

Max Social har også hentet Vilde Darvik fra Egmont People. Hun blir kommersiell utvikler i selskapet. Erland Hesthagen er ansatt som bookingansvarlig. Han kommer fra Stand Up Norge.

- Dette er to bransjekollegaer som jeg lenge har vært begeistret for, så ekstra stas at vi nå skal få være kollegaer i Max Social, sier daglig leder Marte Schei.

VGTV-profil Morten Hegseth blir en naturlig del av stallen til det nye selskapet. Han får selskap av kjente profiler som Ida Fladen, Sandra Lyng, Marcus & Martinus, Christine Dancke, Kristin Gjelsvik og Vegard Harm.

- Å få være en del av Max Social er helt rått, og med denne profilporteføljen gleder jeg meg allerede til covid er historie og vi kan henge på julebord sammen. Å starte opp et management midt i en pandemi er forfriskende vågalt, og forfriskende vågalt er akkurat det vi trenger nå, sier Morten Hegseth.