Saken blir oppdatert.

Norgesgruppens dagligvarekjede Kiwi går inn som ny generalsponsor for Norway Cup-turneringen. Dermed fortsette dagligvaregigantene å skifte på å være hovedsponsor for Norway Cup. De siste årene har både Coop og Rema 1000 vært generalsponsorer.

Les også: Reitan med Coop-stikk på Norway Cup: - Synes vi gjorde det beste valget

Nå er det Norgesgruppen og Kiwi sin tur.

- Det er godt at vi har selskaper som Kiwi som virkelig forstår at Norway Cup er en viktig inspirasjonskilde for mange barn og unge. Vi gleder oss til å samarbeide med dem til det beste for både arrangementet og Kiwi, sier generalsekretær i Bækkelagets Sportsklubb og Norway Cup, Pål Trælvik, i en melding.

Avtalen er i første omgang på tre år med mulighet til forlengelse.

Les også: Coop slår tilbake mot Rema 1000 - satt på benken som sponsor av ny Norway Cup-sjef

- Det er mange årsaker til at Norway Cup og Kiwi er en veldig god match. Først og fremst må Norway Cup være Norges, og kanskje et av verdens, største arrangement for inkludering og mangfold. Det heier vi på sier administrerende direktør i Kiwi, Jan Paul Bjørkøy

Markeds- og kommunikasjonssjef i Norway Cup, Trygve Nielsen, sier sponsormarkedet har vært utforende i år grunnet pandemien.

- 2020 har vært et meget spesielt år og mange potensielle sponsorer er naturligvis avventende, derfor er det spesielt gledelig at Kiwi tar ansvar og inngår et sponsorat tross situasjonen, sier Nielsen.