Fatima Elkadi skal ha ansvaret for Jysks eksterne og interne kommunikasjon i Norge. Hun har mangeårig og bred erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Norwegian og Helsedirektoratet, skriver Jysk i en melding.

I tillegg har Elkadi har bakgrunn som fotograf og journalist, og har blant annet jobbet i NRK og Dagsavisen.

- Jeg er svært takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling, og til å jobbe målrettet for å gjøre JYSK enda mer etablert i Norge. Jeg gleder meg til å kommunisere historier om Jysks arbeid innen bærekraft i verdikjeden, produktutvikling og ikke minst bidrag i lokalsamfunnet. Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos Jysk, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet, sier Elkadi.

Som kommunikasjonssjef for selskapet skal 34-åringen jobbe med å styrke selskapets varemerke gjennom å utvikle den interne og eksterne kommunikasjonen, heter det i meldingen. 

- Vi er et selskap som stadig vokser, og forstår viktigheten av å kjenne våre lokale marked godt nok. Derfor blir det utrolig fint å få på plass Fatima som kan hjelpe oss med det norske markedet, sier sier Martina Pohjanen, Country Manager for Jysk Norge.