Markedssjef og forretningsutvikler i Toppfotball Kvinner, Sissel Gynnild Hartley, har ledet arbeidet med ny merkevre og visuell identitet for Toppserien. 

- Kvinnefotballen er i rivende utvikling, og denne reisen skal vi henge med på her i Norge. Dette innebærer at vi må tenke nytt og utfordre, og et av grepene vi har tatt er å se på egen merkevareHer ønsket vi et mer feminint, moderne og fremtidsrettet uttrykk. Vi har endret logoen fra en løve til en løvinne, som ser framover og vi har utviklet en ny, ung og frisk fargepalett, sier hun i en pressemelding.

Det er det skotske byrået Frame som står bak arbeidet. De gikk seirende ut av en anbudsrunde Toppfotball Kvinner gjennomførte i samarbeid med UEFA Grow. Frame har tidligere stått bak flere lignende merkevareprosjekter med UEFA og europeiske fotballforbund og ligaer.

UEFA Grow-teamet er glade for å kunne støtte merkevareendringen av Toppserien. Den nye identiteten moderniserer Toppserien, tilbyr større differensiering og appellerer mer til ligaens målgruppe. Dette bør hjelpe ligaen med å nå de ambisiøse målene som er satt, og samtidig tiltrekke flere kommersielle partnere. Vi er svært begeistret over resultatet og takker Toppfotball Kvinner for et svært godt samarbeid gjennom hele denne prosessen, sier Manuel Ruess, National Associations Strategic Development Specialist hos UEFA, i pressemeldingen.

Sissel Gynnild Hartley.jpg

Pusser opp merkevaren: Markedssjef og forretningsutvikler i Toppfotball Kvinner, Sissel Gynnild Hartley, har ledet arbeidet med ny merkevre og visuell identitet for Toppserien.