Byrået No Name Oslo representerer fra før av kjente profiler som som Matoma, Highasakite, Kvelertak, OnklP, Jimmy Øien og Reneè Fagerhøi. Nå utvider byrået porteføljen og har fått med seg skateren Elias Nilsen, verdens yngste kvinnelige Sydpolfarer Hedvig Hjertaker, eventyreren Mathias Ekornås og rallycrosskjører Hedda Hosås.

- Felles for denne gjengen er at de har både passion og mission innenfor det de gjør, sier Binta Hammerich, som er ansvarlig for forretningsområdet i en pressemelding.

- Vi er stolte av å få Hedda, Hedvig, Elias og Mathias med på laget. Dette er profiler som i hver sin kategori utfordrer det etablerte og gir et verdigrunnlag som er lett for merkevarer å knytte seg til, legger hun til.

Hammerich forteller videre at signeringen skjer som en følge av at markedet etterspør profiler som påvirker positive fotavtrykk, bygger merkevare og genererer langsiktige resultater.

- I No Name matcher vi profiler med merkevarer med mål for å bygge langsiktige resultater. Denne gjengen er mer enn bare utøvere og eventyrere – de er pionerer med unike historier, som setter verdier i riktig kontekst, avslutter hun. 

Det kreative kommunikasjonsbyrået No Name Oslo ble startet av reklamegründeren Aram Zarkoob Vaughan. I fjor slo byrået seg sammen med Natt & Dag, og med det kom tidligere byråleder i Iprospect, Christian Fure inn som daglig leder

Les mer: Reklame-gründer flytter til Australia - slår byrået sammen med Natt&Dag