Den nye familiekomedien – som ennå ikke har fått et navn - spilles inn i disse dager og skal vises på TV 2 i 2020.

- Dette blir en underholdningsserie for hele familien, og ambisjonen er at både barn, foreldre og besteforeldre kan se den sammen. Slike serier synes jeg det er litt mangelvare på, sier Sven Nordin i en pressemelding.

Han spilte nylig tittelrollen i «Wisting» på TV3 og Viaplay, og har tidligere spilt i serier som «Valkyrien» og «Lilyhammer». Mange stiftet sitt første bekjentskap med skuespilleren i «Mot i Brøstet» på TV 2.

I den nye serien spiller han Johnny, som vender tilbake til Norge 20 år etter at han forlot familien sin. Der kommer han på kollisjonskurs med sønnen og svigerdatteren sin når det kommer til synet på barneoppdragelse, parforhold og kjønnsroller, ifølge pressemeldingen fra TV 2.

Ole Christoffer Ertvaag og Janne Formoe spiller sønn og svigerdatter.

Serien er skrevet av Terje Solli, Line Fougner Christensen, Eirik Moen Holsve og Simen Berg. Line Fougner Christensen har regi. Serien produseres av Seefood TV, som også har produsert «Best før» med Linn Skåber for TV 2.

- Dette blir en hjertevarm komedie for hele familien om livet slik det arter seg når tre generasjoner skal finne et fellesskap i hverdagen under samme tak, sier Janne Formoe.