Tidligere i år ble det kjent at ViacomCBS Nordics ruller ut deres strømmetjeneste Paramount+ i Norge 25. mars. Porteføljen til underholdningsselskapet inkluderer blant annet Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV og Comedy Central.

Les også: Paramount+ lanseres i Norge i slutten av mars

Nå har ViacomCBS Nordics landet på pris. Paramount+ vil koste 69 kroner i måneden. I forbindelse med lanseringen vil brukerne registrere seg for en syv dagers gratis prøveperiode, opplyser Paramount i en pressemelding.

- Paramount+ vil gi forbrukerne en førsteklasses innholdsopplevelse til et prispunkt som er betydelig lavere enn andre strømmetjenester, noe som er viktig for både forbrukere og distribusjonspartnerne, sier Kelly Day, President of Streaming and Chief Operating Officer i ViacomCBS Networks International, i en melding.

Les også: Vraker HBO Nordic - ruller ut HBO Max i 2021

Ved lansering vil Paramount+ være tilgjengelig på blant annet ParamountPlus.com, på iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV. I Norge kan seerne også få tilgang til strømmetjenesten gjennom TV-partnere som Telenor og Allente.

I løpet av 2021 lover Paramount å være hjemmet til rundt 6000 episoder og filmer. Ved lansering kan den nye strømmetjensten friste med de to første sesongene av Jordan Peeles «The Twilight Zone», serien «Two Weeks to Live» med Game of Thrones-stjernen Maisie Williams og klassiske filmserier som Mission Impossible, Gudfaren og Indiana Jones.

I natt ble det også kjent at Paramount+ børster støvet av «Frasier» med Kelsey Grammer i nye episoder av humorsuksessen fra 90-tallet. Paramount+ blir også hjemmet for TV-serien «Halo» basert på Xbox-spillet av samme navn og nye filmer i «Paranormal Activity»- og «Pet Semetary»-serien.  

Den første nordiske originalserien på Paramount+ blir andre sesong av barne-TV-serien «Hunden Ib» til sommeren.