Lene Eltvik Vindfeld går inn i TV 2s toppledelse i stillingen som organisasjonsdirektør fra neste år. Dette er et ansvar som tidligere har ligget hos Sarah C. J. Willand. Tirsdag ble det kjent at Willand slutter i mediehuset til fordel for jobben som administrerende direktør i Cappelen Damm. Forlaget er i likhet med TV 2 heleid av Egmont.

Vindfeld kommer fra jobben som leder for organisasjon, lederskap og kultur i Sbanken. Hun har tidligere jobbet som organisasjonsdirektør i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

- Jeg er virkelig glad for å få Lene med på laget, fordi hun er en av de sterkeste fagpersonene jeg har møtt på dette feltet. I tillegg har hun i mange år har jobbet tett på redaksjonelle miljøer, som gjør at hun har stor forståelse for oppdraget vi forvalter, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i en pressemelding.

Lene Eltvik Vindfeld skal jobbe på TV 2s hovedkontor i Bergen.

- Jeg er virkelig glad for muligheten til å være med å levere på TV 2s viktige og inspirerende samfunnsoppdrag, sammen med dyktige medarbeidere her i Bergen, i Oslo og i landet for øvrig. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle en svært kompetent organisasjon, og bli kjent med de flinke folkene i TV 2. Det kjennes også fint å vende tilbake til en bransje som er enda viktigere i dag enn da jeg forlot den, sier Lene Eltvik Vindfeld.

Sarah C. J. Willand har hatt stillingen som organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2. Kanaldirektør Trygve Rønningen vil i en overgangsfase ha ansvaret for kommunikasjon og markedsføring, får Kampanje opplyst av TV 2.

Les mer: Sarah Willand slutter i TV 2