Kommersiell direktør i Viaplay Group, Kim Poder, slutter i selskapet. Det opplyser selskapet om i en pressemelding onsdag morgen. Filippa Wallestam overtar stillingen med umiddelbar virkning. Hun kommer fra en stilling som innholdsdirektør og beholder ansvaret for innholdsproduksjonen i strømmekjempen.

- Det er ingen lett avgjørelse å forlate et så flott selskap, men det er på tide for meg å oppsøke nye utfordringer, sier Kim Poder i en pressemelding.

Han har hatt en rekke stillinger i selskapet som tidligere har vært kjent som MTG og Nent Group de siste 24 årene.

- Jeg vil alltid være takknmelig for årene mine i Viaplay Group og muligheten til å jobbe med så fantastiske kollegaer og samarbeidspartnere, sier han.

Filippa Wallestam får det overordnede ansvaret for Viaplay Groups største marked som utgjøres av Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Hun begynte sin Viaplay-karriere i 2014 som sjef for lineær-TV og radio i Skandinavia.

- Mim prioritet de siste årene har vært å bygge Viaplays ledelse innenfor innhold. Jeg er ekstremt stolt av at vi i dag er den største nordiske historiefortelleren og en betydelig internasjonal aktør, og at kvaliteteten på produksjonene våre er bredt anerkjent, sier hun i pressemeldingen.

- Nå føles det naturoig å fokusere på å utvikle og få mest ut av posisjonen vi har skapt. Jeg kan ikke vente med å starte og jobbe enda tettere med vårt talentfulle team i Norden.

Kim Poder er ikke den eneste Viaplay-veteranen som forlater selskapet i disse dager. Nylig ble det kjent at også sportssjefen slutter etter over 20 år.