- Jeg ser frem til utfordringen - og ikke minst - å fortsette den gode jobben sammen med Nidaros-gjengen. Nidaros har en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har vært med siden dag én, sier Andreas Haakonsen, i en pressemelding.

Han begynte i Amedias nysatsing i Trondheim da Nidaros ble etablert i 31. desember 2019 og er nå nyhetsredaktør i avisa. Haakonsen kom til Nidaros fra avisa Fremover i Narvik.

- Med konstitueringen av Andreas får vi en dyktig avisleder som kjenner redaksjonen og avisa godt, til å lede arbeidet fram til vi har en permanent løsning på plass. Det er betryggende at vi har dyktige og kompetente medarbeidere som Andreas som kan påta seg nye viktige lederoppgaver når det er nødvendig for en periode, sier styreleder i Nidaros, Ingrid Skogrand.

Tidligere ansvarlig redaktør og daglig leder Stig Jakobsen, har begynt i Avisa Nordland i Bodø.