- Jeg har hatt enorm glede av å lage nasjonal leirbålsamling i alle disse årene, men alt har sin tid. Det er både morsommere og lurere å gi seg mens leken fortsatt er meget god, sier Anne Lindmo i en pressemelding.

Det betyr at «Lindmo» er inne i sin siste sesong etter tolv år og 25 sesonger. Men det betyr ikke at den erfarne programlederen forsvinner fra TV-skjermen. Allerede denne våren starter produksjonen av et nytt program.

- Det neste TV-prosjektet mitt har allerede vært i utvikling en periode. Nå bytter jeg pumps med turstøvler og tar samtalepartnerne mine med meg til skogs, sier Lindmo om det nye programmet, som får premiere på NRK til høsten. 

Siste sending av «Lindmo» blir fredag 5. april.

- Jeg tror vi har et stort publikum med oss når vi takker Anne for et fantastisk selskap gjennom 25 sesonger «Lindmo». Hun har hatt den verdifulle kombinasjonen av solid raushet med gjestene, et humoristisk hjerte og et svært skarpt hode. Så har hun selv ønsket å bytte ut pentøyet med fleece og goretex – det får vi både respektere og glede oss over, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen