Trigger starter det nye året med å styrke PR-avdelingen og ansetter Jorunn Javenes. Javenes kommer nylig fra Involve, der hun var PR-og kommunikasjonsrådgiver og hun vil få en tilsvarende rolle i Trigger. 

– Jeg har fulgt med på utviklingen i Trigger fra sidelinjen, og synes måten de kombinerer strategi, teknologi og kreativitet er imponerende. Trigger er innovative, ambisiøse og har mange av de gode verdiene jeg ser etter i en arbeidsgiver - både med tanke på menneskefokus og det å skape bærekraftige bidrag til samfunnet, sier Javenes.

Javenes har tidligere jobbet som medierådgiver i PHD, har erfaring som journalist og har drevet eget konsulentfirma for kommunikasjonstjenester. Triggers nye PR-rådgiver er utdannet journalist fra NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og har en mastergrad i Samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder. 

– Jeg ser frem til å jobbe med en spennende kundeportefølje og håper at min digitale bakgrunn, teknologiinteresse og erfaring på tvers i medie-og kommunikasjonsbransjen vil være nyttig for byrået, fortsetter Javenes. 

Byråleder Bente Kvam Kristoffersen sier det er deilig å starte det nye året med å ønske Jorunn velkommen i Trigger.

- Jorunn tar med seg solid erfaring kombinert med et brennende engasjement for faget og vi gleder oss veldig til å lære henne enda bedre å kjenne nå som hun er en del av Triggerlaget, sier Trigger-sjefen.

Les også: - Negativ - årets mest positive ord