Cecilie V. Jensen har vært sjef for digitale medier i Høyre de siste to årene. Før det var hun kommunikasjonsrådgiver for Høyres energi- og miljøpolitikere på Stortinget.

Nå melder hun overgang til PR-bransjen og First House.

- Cecilie er en av landets største kapasiteter på digital kommunikasjon. Koronasituasjonen har forsterket behovet for å kommunisere i nye kanaler og på nye måter, og vi tror denne trenden vil fortsette med uforminsket styrke de neste årene. Vi er glade for at Cecilie skal hjelpe våre kunder med å skape engasjement hos deres kunder, ansatte, investorer og andre interessenter, sier managing partner Per Høiby i First House.

Les også: Høyre lanserer ny logo og digitalstrategi - henter inspirasjon fra P3 og Nike

Jensen har vært strategisk og kreativt ansvarlig for profilering av Erna Solberg og partiet Høyre i digitale kanaler. Hun har i tillegg medieerfaring som journalist i Dagbladet og researcher og reporter i God morgen Norge for TV 2.

- Etter flere år som journalist og ansvarlig for digitale medier ser jeg frem til å jobbe med både strategisk og operativ rådgivning for spennende kunder i Norges ledende kommunikasjonsmiljø. Det kommer til å bli utfordrende og morsomt. Jeg får også mulighet til å drive med det jeg liker aller best, nemlig formidling av budskap gjennom tekst og digitale medier, sier Jensen.

Overgangen har ikke noe å gjøre med at Høyre nå går over i opposisjon på Stortinget, forteller hun. 

- Jeg har jobbet i Høyre i fem år og fikk et tilbud jeg synes så utrolig spennende ut og som jeg ikke kunne si nei til, sier Jensen og legger til at hun varmt kan anbefale jobben som digitalsjef i Høyre. 

- Det er verdens beste arbeidsplass. 

- Hva var det First House som likevel lokket deg over dit? 

- Jeg mener First House er ledende på kommunikasjon. De har utrolig mange flinke folk, og så er det gøy å prøve noe annet. Jeg er glad i å dykke ned i ting som er litt komplekst og vanskelig og prøve å gjøre det forståelig for folk. Det trigger meg. Det er mange bedrifter som gjør mye spennende, og så er det kanskje litt krevende å kommunisere. Der er digitale kanaler et godt sted å starte.

Hun vil inngå i First Houses avdeling for virksomhetskommunikasjon og tiltrer i stillingen i januar 2022.

Les også: Vedum får gjennomslag for PR-nekt: - Har kommet ut av kontroll