Nyhetssjef i Dagens Næringsliv, Thomas Frantsvold, begynner som seniorrådgiver i rådgivningsselskapet Corporate Communications (CC).  I PR-byrået vil Frantsvold jobbe med finansiell kommunikasjon, investorrelasjoner og medierådgivning. Han vil også bistå virksomheter som står i krevende situasjoner eller det byrået kaller issue management og krisehåndtering.

- Få journalister har fulgt norsk næringsliv og finansbransje tettere enn Thomas de siste 20 årene. Han har imponerende dybdekunnskap om kapitalmarkedet og nyhetsjournalistikk som setter dagsorden. Thomas har også svært god forståelse for drivkreftene i økonomien og dramaene i næringslivet. Dette er kunnskap som kundene våre etterspør. Også er han en veldig hyggelig fyr. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thomas, sier Håkon Mathias Rønning, daglig leder og partner i Corporate Communications.

Frantsvold har jobbet i Dagens Næringsliv siden 2014 som redaksjonssjef, innholdssjef og nå sist som nyhetssjef. Før han begynte i Dagens Næringsliv var han sjefredaktør i finansnyhetsbyrået, TDN Finans, i nesten 14 år. Frantsvold er utdannet siviløkonom fra NHH.

- Som journalist har jeg særlig sett hvordan mange sliter med å få den daglige kommunikasjonen til å henge sammen med de overordnede målene. Jeg ser fram til å hjelpe virksomheter med å ta de riktige valgene, og kommunisere best mulig med investorer og andre, viktige interessenter. Jeg gleder meg til hjelpe dem med å håndtere mediehverdagen også når det smeller, sier Thomas Frantsvold.

Frantsvold begynte i Corporate Communications i august 2022.