Daniel Wærnes blir ny kommunikasjonssjef i Pfizer. Han kommer fra stillingen som fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen. Før dette var han journalist ved NRK Marienlyst.

- Jeg har lært enormt mye i Legeforeningen, en organisasjon som virkelig står på for sine medlemmer og for helsetjenesten i stort. Nå fortsetter reisen som kommunikasjonssjef i Pfizer. Jeg ser frem til å jobbe for et selskap som har fått global anerkjennelse under pandemien og som fortsetter å være helt i front med sine livreddende innovasjoner, sier Daniel Wærnes.

Pfizer er et av verdens største legemiddelselskap med en bred portefølje innen onkologi, indremedisin, sjeldne sykdommer, sykehusmedisiner og vaksiner. Det norske kontoret til Pfizer har over 90 ansatte.

- Vi er veldig glade for å få Daniel med oss som kommunikasjonssjef for Pfizer i Norge. Med Daniel får vi en sterk fagperson på laget, med mange års erfaring innen helse og kommunikasjon. Vi gleder oss til å komme igang med dette samarbeidet, sier Joachim Henriksen, Corporate Affairs Manager for Pfizer i Norge.

Henriksen viser til at kommunikasjon er en sentral del av arbeidet med når selskapet lanserer nye medisinske gjennombrudd som for eksempel under pandemien.

- Daniel vil jobbe med viktige oppgaver fremover som kan få stor betydning for norske pasienter, sier Henriksen.