Pressure er Kruse Larsens datterbyrå som spesialiserer seg på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. Byrået ble etablert i 2019 og teller ni personer etter ansettelen av Ina Rosenberg Stavrum og Embla Regine Mathisen som nye rådgivere.

- Jeg er utrolig glad for at vi får Embla og Ina på laget. Jeg har sett etter profilene deres lenge, og endelig var det full match. De kommer til å styrke oss som team, med en litt annen erfaring og innsikt enn hva vi har i Pressure i dag. Nå er vi et enda sterkere team som sammen vil gi et unikt tilbud til kundene våre. Spesielt kundene våre innen organisasjonslivet vil oppleve dette som et sterkt løft, sier daglig leder Celine Gran i Pessure.

Ina Rosenberg Stavrum er utdannet journalist og er ansatt som seniorrådgiver. Hun kommer sist fra stillingen som senior kampanjerådgiver i Redd Barna sin seksjon for internasjonal politikk. Der har hun blant annet vært med å bygge opp årets TV-aksjon for Redd Barna. Før det jobbet hun fire år i Trigger.

- Det er utrolig stas å bli en del av Norges beste byrå på digital politisk kommunikasjon. Jeg tar med meg erfaringen fra journalistikken og byrå, kombinert med det jeg har lært i organisasjonslivet, og gleder meg til å tilby denne pakken til kundene i Pressure. Jeg har fulgt med på Pressure siden starten i 2019, og da denne muligheten kom føltes det helt riktig, sier Stavrum.

Embla Regine Mathisen er ansatt som rådgiver i Pressure. Hun kommer fra stillingen som internasjonal rådgiver i AUF. Hun har også fire års erfaring som nestleder og leder i Changemaker Norge, Kirkens Nødhjelp sin ungdomsorganisasjon.

- Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på arbeidet med strategiske kampanjer i Pressure. Jeg elsker å jobbe med digital påvirkning og kampanjearbeid, og gleder meg til å bidra med min innsikt og erfaring fra mine mange år i sivilsamfunnet og politikken. Det er også med stor ærefrykt å bli del av det jeg ser på som Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø på politikk, i Kruse Larsen og Pressure, sier Mathisen.