Torbjørn Årsland har hatt en stilling som senior kommunikasjonsrådgiver i TVNorge-eier Warner Bros. Discovery. Nå melder han overgang til det nyetablerte sportsbyrået NPG Sport & Communication. Der møter han daglig leder Espen Skoland, som tidligere hadde jobben som operativ leder for Warner Bros. Discovery i Norge.

- Dette var et tilbud det var umulig å si nei til. Når man er glad i sport og jobber med kommunikasjon, og får muligheten til å bli med på stjernelaget til NPG Sport & Communication – da er det bare å slippe alt man har i hendene og løpe til Ullevaal. Jeg har enorm tro på prosjektet. De har fått en god start og har på kort tid blitt byrået alle snakker om, og nå gleder jeg meg til å komme i gang og bidra til å bygge selskapet videre, sier Torbjørn Årsland i en pressemelding.

- Så vil jeg bare si tusen takk for den ti år lange festen til alle de utrolig fine folka i Warner Bros. Discovery i Nydalen. Det er en usannsynlig bra samling med mennesker som jeg kommer til å heie på og savne helt til jeg blir dement, sier Årsland.

Han begynte som tekstforfatter i kommunikasjonsavdelingen til Warner Bros. Discovery i 2013, og har siden 2015 jobbet med selskapskommunikasjon, de siste tre årene på nordisk nivå.

- «Tobben» er noe så befriende som en kreativ «corporate-rådgiver», blottet for voodoo-ord og staffasje. Han har erfaring fra arbeid med flere store kriser og noen av de største idrettsarrangementene som finnes i rettighetslandskapet. I tillegg har han jobbet internasjonalt med flere ulike toppledere. Det er svært verdifull kompetanse i denne bransjen, og vi gleder oss til å få ham med på laget, sier Espen Skoland, daglig leder og partner i NPG Sport & Communication.

Han kom selv til NPG Sport & Communications tidligere i år etter en lang karriere i TV-konsernet der han både har jobbet som kommunikasjonsdirektør og som kanalens siste norgessjef.

I tillegg til Årsland og Skoland, har også tidligere TVNorge-sjef Harald Strømme funnet seg til rette som partner og rådgiver i byrået.

NPG Sport & Communications har vært involert i flere betente saker den siste tiden. De har bistått Skiforbundet i konflikten med den pensjonerte alpinisten Lucas Braathen (23) og friidrettsbrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen i en enda mer betent konflikt med deres far og tidligere trener Gjert Ingebrigtsen.

Les mer: Ny topplederjobb til Espen Skoland: - Han er selv skyld i det

Torbjørn Årsland starter i sin nye jobb i januar. Han følger tidligere kommunikasjonsdirektør Hanne McBride ut døra i Warner Bros. Discovery. Hun hadde sin siste dag i selskapet denne måneden.

Les mer: Hanne McBride slutter som kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery