I mange år var Kim Ydse Krogstad både Making Waves-sjef og NoA Norge-sjef før han i 2021 bestemte seg for å forlate byrågruppen The North Alliance. Etter snaue to år i McKinsey er nå Krogstad litt nærmere kommunikasjonsbransjen igjen, ettersom han blir ny partner og rådgiver i det nye konsulentselskapet til First House-eide Vektor Consulting.

- Da jeg fikk tilbud om å være med som partner i Vektor med ambisjon om å bygge et ledende management consulting-selskap i Norge som spesialiserer seg på å gjennomføre effektive transformasjoner, så var det et ganske lett valg. Det er meningsfullt på mange plan, sier han.

- Hvorfor kunne du ikke gjøre det samme i McKinsey?

- Vel, å jobbe i verdens ledende management consulting-selskap har vært fantastisk på alle måter. Bortsett fra én ting: På grunn av typen selskap jeg betjente, jobbet jeg nesten utelukkende i utlandet og har i praksis kun sett mine tre, små gutter i helgene. Det ville vært hverdagen for meg fremover også, og til slutt konkluderte jeg med at en annen balanse var riktig for meg, sier han.

Vektor Consulting er et management consulting-selskap som ligger under Bridge Advise som igjen er eid av PR- og rådgviningsbyrået First House. I fjor besluttet First House å utvide sine virksomhetsområder med en rekke selskaper deriblant konsulentselskapet Vektor som spesialiserer seg på virksomhetstransformasjoner og strategirealisering. I tillegg til Vektor Consulting består Bridge Advise av Hastings, Hekt, Scandsports og Sustainability.

Daglig leder og partner i Vektor, Terje Male, er strålende fornøyd med å ha Kim om bord:

- Vi er svært tilfredse med rekrutteringen av Kim. I Vektor Consulting har vi solid erfaring med gjennomføring av virksomhetstransformasjon på tvers av mange ulike sektorer. Med Kims erfaring kompletterer han vårt team på en utmerket måte. Når vår ambisjon er å være et ledende miljø på strategirealisering i Norge, viser denne ansettelsen at vi mener alvor, sier Male.

Selskapet har i dag 17 ansatte, i tillegg til to assosierte partnere.