TV 2-leder fikk jobb i nytt PR- og sponsorbyrå - nå gjør han helomvending

Eskil Andreassen skulle i utgangspunktet starte opp i sportsbyrået NPG Sport & Communication i april.

Publisert / Oppdater

Øyvind Hofsrud
Øyvind Hofsrud Journalist

Det meldte NPG Sport & Communication og flere medier, blant annet Kampanje, i desember. Han skulle tiltre i stillingen som forretningsutvikler.

- Noen ganger dukker det opp noen kreative miljøer med en kompetanse og erfaring som treffer en nerve i markedet. Det har NPG Sport & Communication gjort. Jeg har jobbet med flere av folkene her før, og vet hva de står for, sa Eskil Andreassen, i en pressemelding i desember.

Nå får imidlertid Kampanje bekreftet fra Andreassen selv at han ikke begynner i sportsbyrået. Han blir værende i TV 2, hvor han i første omgang meldte overgang fra.

- Årsaken er helt udramatisk. Jeg fikk et tilbud fra TV 2 som var for godt til å si nei til. Det skjer veldig mye spennende på sportsfronten i TV 2 fremover, derfor velger jeg å bli værende, skriver han i en SMS til Kampanje.

- En kamp om flinke folk

Espen Skoland, administrerende direktør og partner i NPG Sport & Communication, har tidligere sagt at Eskil Andreassen « er kanskje den personen i Norge med mest erfaring i å utvikle og innlemme sponsorinnhold på nye og tradisjonelle medieflater».

Nå sier han følgende om helomvendingen:

- Det er kamp om flinke folk, og Eskil er i den kategorien. Sånt skjer. Et klokt trekk av TV 2 og vi ønsker Eskil lykke til videre i jobben.

Les også: Tidligere Discovery-sjef tilbake på banen – skal jobbe med PR i nytt konsulenthus

Andreassen har tidligere vært Head of Business Development i Monday Media, men har de siste årene fungert som prosjekteier for norsk fotball i TV 2. Han vil fortsette i denne stillingen, forteller han til Kampanje.

Andreassen har i en årrekke jobbet med norsk fotball blant annet i Monday Media, Norsk toppfotball og Fotball Media.

Norsk fotball hadde for øvrig seriestart i går. Her kan du lese hvordan sesongenstarten gikk for TV 2.

TV 2-leder fikk jobb i nytt PR- og sponsorbyrå - nå gjør han helomvending