Sølvfisken for februar var det Try Reklamebyrå som kunne innkassere. Og filmen som sjarmerte juryen mest, var DNB-filmen «Fra Aksel til Åre». 

I juryens begrunnelse heter det: 

«Filmen både fremhever DNB sitt «A til Å»-konsept, samtidig som den hyller en stor Norsk idrettshelt når han står fremfor sitt aller siste mesterskap i en lang og vellykket karriere. Gåsehud! Filmen skiller seg ut i mengden av sponsorreklame: En blanding av profesjonelle og private filmklipp gjør filmen både levende og ekte, og hver eneste bokstav fra A til Å sitter som en kule. Fortellingen tar seerne gjennom en bølge med energiske, sjokkerende, vakre, triste og hyllende øyeblikk, i samspill med god musikk som løfter opplevelsen ytterligere. Gratulerer til Try og DNB for årets februar-Sølvfisk! Og takk Aksel, du er en sann idrettshelt!»

Kreativt team har vært Caroline Riis, Eirik Sørensen og Egil Pay. Produksjonsbyrå har vært Motion Blur Commercials med Lasse Nyhaugen på regi.

Se filmen her: