Vitas nye kommunikasjonskonsept har fått navnet «A million kinds of beautiful» og skal være et oppgjør med skjønnhetspresset kvinner utsettes for. I reklamefilmen, som går på lufta i dag, har Vita derfor ryddet plass til et stort mangfold av kvinner. 

Administrerende direktør for Vita-kjeden, Kristina Johansson, forteller at dette er en helt ny måte for dem å kommunisere på.

- Vi har kommunisert veldig mye pris og produkt tidligere. Nå ser vi at vi har en mulighet til å posisjonere oss på markedet med mer verdibasert kommunikasjon. Vi er en stor beauty-aktør, og elsker det, samtidig som vi kan ta ansvar og si at du skal være fornøyd med deg selv, uten å moralisere noe. Vita er for en million ulike typer skjønnhet, og vi har de produktene som gjør at du kan føle deg fornøyd med deg selv. Det er opp til kunden, sier hun.

Kampanjen er utviklet at Havas Lemz i Nederland i samarbeid med norske Schjærven Reklamebyrå.

Utrullingen av det nye konseptet skjer samtidig merkevarene Vita og Vita Exclusive slås sammen til én merkevare med ny logo og ny strategi.

Les mer: Ny Vita-sjef slår sammen merkevarer og tar opp kampen mot skjønnhetspress