Try Innhold vokser og ansetter Ingrid Ytreberg Skogholt som ny innholdsrådgiver. Skogholt har bred erfaring fra tekstproduksjon, og kommer fra stillingen som Innholdsprodusent i NewsLab

- Innholdsmarkedsføring bli et stadig viktigere satsingsområde for norske bedrifter generelt, men også for mange av Trys kunder. Vi skal produsere innhold som er godt forankret i strategi og gode kreative konsepter, og opplever stor pågang fortiden. Vi er derfor veldig glade for å styrke laget med Ingrid Skogholt, sier Lene Vintervoll som er innholdsredaktør og leder i Try Innhold.

I Try Innhold skal Skogholt jobbe med innholds- og kommunikasjonsstrategier, samt ulike former for innholdsproduksjon. Skogholt har studert statsvitenskap ved NTNU, har journalisterfaring fra Klassekampen og Nordlys, og har jobbet som kommunikasjonsrådgiver for Uninettt.

- Jeg ser veldig frem til å bli en del av det kreative Try-miljøet. De huser mange dyktige folk, og jeg tror det blir spennende å få jobbe med innholdsmarkedsføring i et miljø som har spisskompetanse innen både PR, reklame og digital markedsføring, sier Ingrid Skogholt.