Bruktkklær-appen Tise utvikler stadig tjenesten sin og denne gangen er det Posten som kommer inn som fraktpartner.

- I går lanserte vi endelig den store og glade nyheten om at alle Tiserne våre nå kan velge å sende og motta pakker både med Posten og Helthjem via Tise sin integrerte betalingsløsning. Det har aldri vært enklere å handle brukt. Vi er veldig glade for å ha Posten med på laget for sammen gjør vi gjenbruk tilgjengelig for hele Norge, sier kommersiell direktør i Tise, Anna Dræge Hognestad.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Tise. 

Også kampanjeansvarlig Hege Barbara Aarhus i Posten er glad for samarbeidet

- Bærekraft er viktig for Posten, og gjenbruk er et viktig bidrag her. Så når Posten i fjor lanserte en enklere måte å sende og motta pakker på, der gjenbruksmarkedet var en viktig driver var Tise med sin profil en naturlig samarbeidspartner. Vi har samarbeidet tidligere med god erfaring, og har stor tro på at Tise’rne nå får en enda enklere gjenbrukshverdag med en fraktleverandør som når ut til alle i Norge. Og det ser vi allerede på engasjementet som den flotte kampanjefilmen har skapt på bare et døgn, sier Aarhus.  

For samarbeidet ble lansert med «en morsom og rørende» reklamefilm regissert av Tobias Frøystad. I møter vi tidligere MGP Junior-artist, Espen Fernando - også kjent som Falito - i hovedrollen.

- På under et døgn har filmen fått nesten 100.000 organiske visninger og et enormt engasjement, så det er tydelig at dette er noe som engasjerer, sier markedssjef Sigrun Stenseth i Tise.

Tise jobber ikke med reklamebyrå, men hentet inn en regissør for anledningen. Ideen til filmen var det nemlig, Rebecca Moe, kreativ konsulent i Tise som hadde 

- Hvor mange av handlene på Tise skjer med distribusjon i tillegg?

- Siden i fjor har antall handler gjennom vår integrerte betalingsløsning mer enn doblet seg og etter at vi lanserte Posten som vår nyeste fraktpartner er vi glade for å se at antall handler via løsningen har fått en god boost.  Vi er glade for å se at folk ønsker å bruke vår integrerte løsning fordi det både er sikrere og enklere for Tise'rne våre, sier Stenseth. 

- Veldig glade:

Kommersiell direktør i Tise, Anna Dræge Hognestad. - Vi er veldig glade for å ha Posten med på laget for sammen gjør vi gjenbruk tilgjengelig for hele Norge, sier hun.