Skjønnhetskjeden Kicks har nylig gjennomført en pitch for å finne en ny mediebyråpartner på det nordiske markedet. Her har valget falt ned på Mood og det svenske mediebyrået Scream.

- Vi er utrolig stolte og glade, sier Nils Sejersted toppsjefen i det norske mediebyrået Mood.

Mood-gruppen har lenge jobbet sammen i en allianse som opererer under navnet The Nordic Media Agency Alliance (NMAA) som består av Mood, Scream og danske Orchestra. Selskapene jobber på flere kunder sammen som Kicks, MG Motor og Pågen.

Nylig ble det også kjent at mediebyrået på Try-huset, Try Opt, gikk inn i en rivaliserende allianse for å ta opp kampen med gigantene i Dentsu, Omnicom, Publicis og WPP.

- For oss i Kicks er det viktig å finne et engasjert team hvor vi kan jobbe tett og proaktivt sammen. Det vi så etter på banen var en partner som er relevant ut fra våre spesifikke behov og kan støtte oss i våre strategiske valg, sier Helena Bukowski, markedssjef og ansvarlig for byrårelasjoner i Kicks.

Les også: Try Opt går inn i nytt nordisk byrånettverk - skal ta opp kampen med de fire store

 Samarbeidet vil starte umiddelbart og de første felles kampanjene vil være synlige i media fra april.

 - Vi er så utrolig glade for å ønske Kicks velkommen til oss. Kicks er et kjent og godt likt merke, med et sterkt tilbud i en bransje i endring. Vi ser frem til å starte opp samarbeidet på og bli ordentlig kjent med teamet i Kicks. At  Kicks velger oss viser styrken som ligger i vår nordiske byråallianse, sier Nils Sejersted.

Kicks er en av Nordens ledende skjønnhetskjeder og har 230 butikker i Sverige, Norge og Finland. Selskapet omsetter sminke, dufter, hudpleie og hårpleie for godt over milliarden på det norske markedet.