Fire måneder etter at Møbelringen valgte Morgenstern som sitt nye reklamebyrå, er markedssjef Linda Trulsen klar med en ny merkevarekampanjen vil bidra til å øke folks kunnskap for merkevaren Møbelringen.

- Vi ønsker at folk skal forstå, at Møbelringen er den gode hjelperen som inspirerer og møblerer hjemmet ditt - din komfortsone. Møbelmarkedet er tøft, så da er vi avhengig av å ta grep som både bygger merkevaren, men som også skaper kortsiktig salg i butikk og på nett, sier Trulsen og legger til:

- Og når vi gjør det med glimt i øyet, må det bli en suksess.

Morgenstern danket ut åtte andre byråer i konkurransen tidligere i år.

- Gjennom strategi og innsiktsarbeid har vi funnet en form innenfor de tilgjengelige rammene, vi tror passer Møbelringen godt, sier strategisk rådgiver i Morgenstern, Carina Lladò.

Hun forteller at møbelbransjen er en generisk bransje og krysser fingrene for at grepene de har gjort vil gi Møbelringen en tydeligere posisjon i markedet.

- Ideen er ganske enkel - har du det komfortabelt hjemme, vil du helst bare være hjemme. Og la oss være ærlig, har man verdens diggeste sofa som står og venter, er det en ganske enkel avgjørelse å bare dra hjem, melder kreatørduoen Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.

Merkevaresjef i Møbelringen, Karianne Myhre, forteller at de umiddelbart likte konseptet og de gjenkjennbare situasjonene som utspiller seg.

- Med kreativitet i budskapene og entusiasmen våre fageksperter i butikk har, ønsker vi å skille oss ut i bransjen, og hjelpe våre kunder med å finne sin komfortsone, sier Myhre.

Filmene er produsert av Tangrystan, med Rikke Gregersen, på regi. Beate Tangre er produsent. I tillegg til Myhre og Trulsen er også Aurora Setsaas, Espen Berget og Unni-Lovise Godager Berge en del av teamet fra Møbelringen.

Øvrige team fra Morgenstern er Viktoria EkeliSynne Reinback Krumins og Cathrine Høgebøl.

Se reklamefilmene her:


Møbelkjeden har laget ytterligere to filmer:


Se den siste filmen i denne omgang her: