Ring 2 har landet et samarbeid med matleveringstjenesten Foodora der reklamebyrået skal bistå norgeskontoret til Foodora med kommunikasjon. 

Kommunikasjonssjef i Foodora Norge, Lovisa Morling sier i en pressemelding at markedet her hjemme skiller seg ut fra resten av Europa, og at det derfor er viktig med en lokal samarbeidspartner i møte med norske konsumenter. 

- Ring 2 fremsto som den perfekte kombinasjonen av trygg erfaring, kreativitet og fleksibilitet. De viste raskt forståelse for Foodoras unike posisjon i Norge, og klarte å få frem hvordan nordmenns måte å bruke Foodora på skiller seg en del fra resten av Europa. 

Den første kampanjen, som tar tak i nordmenns forhold til november, er et eksempel på dette. 

- Basert på den veldig norske innsikten om at denne måneden er ekstra mørk og med ustabilt vær, utviklet vi en kampanje som var et motsvar til dette. Kort fortalt, når november leverer snø, regn, søle og is, leverer foodora gode tilbud, sier strategisk leder i Ring 2, Per Kristian Voss Halvorsen.

Kampanjen er live i disse dager og kjøres bredt ut både utendørs, på kollektivtrafikken og i digitale flater.

Halvorsen forteller at kampanjen så langt har generert veldig gode resultater. 

 - Å kompensere 50 prosent mindre dagslys i november med 50 prosent rabatt på diverse restauranter, har tydeligvis gått rett hjem. 

- Ikke noe er morsommere enn klokkerein kommunikasjon som sjarmerer og skaper verdi for kundene våre, skyter han inn. 

De nye samarbeidspartnerene forteller at de allerede er i gang med nye aktiviteter og kampanjer som rulles ut fortløpende fram mot jul og etter nyttår.

- Det er veldig gøy når man finner tonen i et samarbeid, og får levert både salgsutløsende og merkevarebyggende kommunikasjon fra start. Nå kan vi nesten ikke vente med å komme ut med neste kampanje, sier Lovisa Morling.

Kommunikassjonssjefen i Fodora Norge røper at de har fått med seg «en av Norges største influencere» i sin neste kampanje. Hvem denne influenceren er vil hun foreløpig ikke si. 

- Mer om dette neste gang, sier Morling.