I august kunne Anti fortelle at Christopher Haug var deres nye dramasjef. Haug har tidligere vært nordisk utviklingssjef i HBO og dramasjef i TV 2, men valgte tidligere i høst å gå fra TV- til produsentsiden av bordet.

Der ble han ikke lenge, for nå har Haug fått seg en ny jobb i Netflix. Nyheten deler han selv i sosiale medier, og ifølge Linkedin-profilen hans har han gått inn i en stilling som Manager Senior Nordics der.

Kampanje har forsøkt å få en kommentar fra Christoper Haug, men han har så langt ikke besvart vår henvendelse.

Administrerende direktør i Anti, Kenneth Pedersen, kan fortelle at han stiller seg fullt og helt bak karrierevalget til sin tidligere dramasjef

- Det er ingen tvil om at vi skulle ønske han fortsatte hos oss, men når man får en slik mulighet må man gripe den, sier han til Kampanje.

- Det sagt, så håper vi at vi får både jobbet med han i Netflix i tida som kommer og at han kanskje en gang i framtida kommer tilbake til oss i Anti. Vi vet jo at Christopher også satte stor pris på bredden vi har her i Anti og hvordan vi tenker på innhold i en bredere sammenheng, sier Pedersen. 

Hybridbyrået Anti er mest kjent for sine design- og reklametjenester, men de har også markert seg på dramasiden, og da spesielt med TV-serien «Hjerteslag», som har gått i fem sesonger på TV 2 Play.

Anti har ingen planer om å trappe ned dramasatsingen ifølge Pedersen.

- Er dere på jakt etter en ny dramasjef?

- Dersom det finnes et helt unikt talent der ute, så er det ikke umulig at vi sier ja takk til en slik ressurs. Men vi er vant med ekstremt dyktige folk hos oss, så nåløyet til stillingen er lite, sier Pedersen.