Det svenske mediebyrået Tre Kronor etablerte seg i Norge i fjor. Nå vokser byrået og har hentet inn Mai Linn Mortensen Nguyen som seniorrådgiver og Vegard Altenborn som digital planner.

- Mai Linn og Vegards unike ferdigheter og erfaring tilfører en dynamisk blanding til teamet vårt. Begge har lang erfaring innen mediebyråverden med relevante bakgrunner; de er ikke bare tillegg til teamet vårt, de er den perfekte matchen som skal til for å løfte Tre Kronor Media og Making Science suksess til nye høyder, forteller leder for Tre Kronor Medias norgeskontor, Ina Iversen.

Mortensen Nguyen kommer senest fra stillingen som senior medierådgiver i PHD og har også erfaring fra Clear Channel. Nå gleder hun seg til å brette opp ermene og komme gang i sin nye rolle. 

- Jeg er veldig glad for å kunne bli med på denne spennende reisen. Vårt fokus på ny teknologi er en sterk driver for byråets vekst i bransjen, samt et konkurransefortrinn for våre annonsører som søker innovasjon og effektive løsninger, sier hun. 

Altenborn kommer fra Try Opt, der han har vært de siste fire årene. Før det jobbet han blant annet i 1881 og Media Access. 

- Det er en stor ære å få være med på oppbygningen av et internasjonalt byrå her i Norge. Tre Kronor Media og Making Science har imponert meg stort med hvor langt frem de er på både annonseteknologi og kunstig intelligens og hvilke muligheter dette gir kundene våre, sier han.